• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανανεωμένο Suzuki Burgman 650
Προσανατολισμένο στην οικονομία καυσίμου
Νέα Αγοράς 29/10/2012 - 17:21

Η Suzuki παρουσίασε το ανανεωμένο της scooter, Burgman 650, το οποίο – σύμφωνα με την εταιρεία – παίρνει άριστα στην κατανάλωση καυσίμου! Το μοντέλο του 2013 παίρνει ζωή από τον δικύλινδρο, υδρόψυκτο κινητήρα, που είναι ουσιαστικά ο ίδιος με αυτόν που είχε το scooter όταν έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 2002. Ωστόσο, η μεγάλη διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι το νέο μοντέλο χρησιμοποιεί 15% λιγότερο καύσιμο από τους προκατόχους του, πράγμα που κατορθώνει τόσο χάρη στο τελειοποιημένο σύστημα μετάδοσης, όσο και στο ότι χάνει λιγότερο από την τριβή.

 

Μια οικολογική πινελιά, είναι το νέο ECO φωτάκι που ανάβει και ειδοποιεί τον οδηγό ότι το scooter του χρησιμοποιείται με τον πιο φιλικό τρόπο προς το περιβάλλον. Το SECVT (Suzuki Electronically-controlled Continuously Variable Transmission) επιστρέφει και επιτρέπει στον οδηγό να επιλέξει ανάμεσα σε δυο πλήρως αυτοματοποιημένες επιλογές, ή σε μια χειροκίνητη. Η ζελατίνα του Burgman 650 ρυθμίζεται ηλεκτρονικά, ενώ οι καθρέφτες του μπορούν να μαζευτούν για να μας διευκολύνουν στις μανούβρες μέσα στην κίνηση.

 

Κάτω από την σέλα το scooter προσφέρει 50lt αποθηκευτικού χώρου, με την Suzuki να ισχυρίζεται ότι χωρούν δυο full-face κράνη. Η Suzuki, για μια ακόμη φορά, θα προσφέρει το scooter σε δυο εκδόσεις, την βασική και την πιο πλούσια Burgman 650 Executive. Η τελευταία διαθέτει θερμαινόμενες χούφτες και κάθισμα, μαζί με πλάτη για τον συνεπιβάτη. Και οι δυο εκδόσεις θα διαθέτουν ABS – κάτι για το οποίο υπερηφανευόταν μόνο το Executive κατά το παρελθόν – ενώ θα υπάρχει και μοχλός που ενεργεί σαν χειρόφρενο.

 

Επόμενο άρθρο »

Νέες τιμές στα τακάκια Brembo!

« Προηγούμενο άρθρο

Aprilia και Piaggio Hellas γιορτάζουν!

Χορηγοί