• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
2013 KTM 1190 Adventure R
Η νέα Adventure R της Αυστριακής εταιρείας
Νέα Αγοράς 12/09/2012 - 11:41

Οι φήμες για την νέα on-off μοτοσυκλέτα της Αυστριακής εταιρείας κυκλοφορούν εδώ και μήνες, αλλά μόλις πρόσφατα αποφάσισε η KTM να ανοίξει λίγο περισσότερο τα χαρτιά της, εν όψει μάλιστα της επικείμενης παρουσίασης της νέας R1200GS από την BMW. Έτσι, θέλοντας να προλάβει, η KTM παραχώρησε το νέο Adventure R σε έναν Γερμανό δημοσιογράφο από το περιοδικό Motorrad και παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικές λεπτομέρειες για το καινούργιο μοντέλο.

 

Σύμφωνα λοιπόν με τους Γερμανούς, ο νέος δικύλινδρος κινητήρας (έρχεται κατευθείαν από την KTM 1190 RC8 R Superbike) αποδίδει το εντυπωσιακό αριθμό των 150 ίππων, ενώ η μοτοσυκλέτα ζυγίζει 230 κιλά και το ντεπόζιτο έχει χωρητικότητα 24 λίτρων. Το δημοφιλές μοντέλο θα διαθέτει 21 ιντσών μπροστινό τροχό (18΄ ο πίσω), ride by wire, off-road ABS (με διακόπτη ενεργοποίησης/απενεργοποίησης), traction control και δυο διαφορετικές χαρτογραφήσεις: μία για άσφαλτο και μια για χώμα.

 

Είναι γεγονός ότι οι adventure μοτοσυκλέτες της KTM ήταν πάντα προσανατολισμένες περισσότερο στο χώμα, σε σχέση με τους ανταγωνιστές τους. Πάντως, ο βασικός στόχος της Αυστριακής εταιρείας ήταν να κατασκευάσει ένα αξιόλογο off-roader και αν πιστέψουμε τους ανθρώπους του Motorrad, τότε το πέτυχαν! “Είναι η πιο ισχυρή enduro όλων των εποχών”, διαβάζουμε και αυτό που απομένει είναι να δούμε αν έχουν δίκιο ή όχι!

 

Επόμενο άρθρο »

Κράνος Vespa Greco

« Προηγούμενο άρθρο

Husqvarna Motorcycles

Χορηγοί