• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μέσω Lamborghini η εξαγορά της Ducati!
O Del Torchio παραμένει και μάλιστα πιο δυνατός
Νέα Αγοράς 20/07/2012 - 10:40

Η Audi AG ανακοίνωσε τη νέα σύνθεση της Διοίκησης της Ducati, με ποιο σημαντικό σημείο της υπόθεσης το ότι η εξαγορά της Ducati Motor Holding από την Audi AG ολοκληρώθηκε μέσω της εταιρίας Automobili Lamborghini S.p.A., που είναι εταιρία μέλος του ομίλου της VW. 

 

To νέο Διοικητικό Συμβούλιο διόρισε ως Πρόεδρο τον CEO της Audi AG, Rupert Stadler και τους Gabriele Del Torchio και Claudio Domenicali από την Ducati ως μέλη του ΔΣ, μαζί με τους Horst Glaser και Axel Strotbek της Audi AG.

Μετά το ΔΣ διόρισε τον Gabriele Del Torchio ως CEO της Ducati Motor Holding και μαζί διαμόρφωσε τη νέα Εκτελεστική Επιτροπή της Ducati Motor Holding, τα μέλη του Management της Ducati Motor Holding και επιπλέον διόρισε ως Πρόεδρο τον Gabriele Del Torchio.

 

Επίσης η Audi AG πήρε την απόφαση να διορίσει τον Gabriele Del Torchio στο Διοικητικό Συμβούλιο της Automobili Lamborghini SPA.

 

Με τον τρόπο αυτό φαίνεται ξεκάθαρα ότι η Audi τηρεί την υπόσχεσή της ότι η Ducati θα παραμείνει Ducati, αφού διατηρεί τον τωρινό Πρόεδρο, ο οποίος μάλιστα αναβαθμίζεται μπαίνοντας και στο ΔΣ της Lamborghini, μια αναγνώριση της σοβαρής δουλειάς που έχει κάνει τα προηγούμενα χρόνια.

Επίσης η διατήρηση του Caludio Domenicali στην ηγετική του θέση σημαίνει ότι η παρουσίαση των νέων μοντέλων που έχει προγραμματίσει ο εξέχων Μηχανικός θα συνεχίσει, μαζί με την πολιτική του για το νέο εργοστάσιο στην Ασία, όπως και τη μονάδα συναρμολόγησης στην Βραζιλία, σχέδια στα οποία είχε πρωτοστατήσει. Ο Domenicali επιπλέον είναι ένθερμος υποστηρικτής της αγωνιστικής παρουσίας και εξέλιξης της Ducati, ενώ θεωρείται ο “πατέρας” της 1199 Panigale, μιας μοτοσυκλέτας που φέτος έχει καταφέρει να κυριαρχήσει στην Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια αγορά, την ίδια στιγμή που η κατηγορία των Supersport μοτοσυκλετών νοσεί σε όλους τους υπόλοιπους κατασκευαστές.

 

Επόμενο άρθρο »

BMW S1000RR HP4

« Προηγούμενο άρθρο

Ανάκληση SPRINTER 125

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα