• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Audi – Ducati: εγκρίθηκε η εξαγορά
Η Ευρωπαϊκή επιτροπή ανταγωνισμού έδωσε το ΟΚ
Νέα Αγοράς 06/07/2012 - 20:22

Ήταν απλά θέμα γραφειοκρατικό και θέμα χρόνου η επίσημη έγκριση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, της εξαγοράς της Ducati από την Audi και τον όμιλο της VW. 

Η εξαγορά αυτή ανακοινώθηκε στις 18 Απριλίου, αλλά η επιτροπή ανταγωνισμού έπρεπε να συνεδριάσει για να δοθεί το τελικό ΟΚ.

Έτσι ο Πρόεδρος του Ομίλου Volkswagen, ο Ferdinand Piëch, μπορεί επιτέλους να μπει στον κόσμο των δύο τροχών με μια μάρκα όπως η Ducati, ένα όνομα δηλαδή με όλα τα θετικά στοιχεία που θα ήθελε ο ίδιος, αλλά και η Audi, που τώρα κατέχει το 100% της εταιρίας, αφού πλήρωσε 850 εκατομμύρια Ευρώ στην Investindustrial, που είχε τα τελευταία χρόνια ανεβάσει στο υψηλό σημερινό επίπεδο το Ιταλικό εργοστάσιο που έχει έδρα την Μπολώνια.

Υπάρχουν βέβαια διάφορες ανησυχίες στην Ιταλία για το μέλλον, υπό τη νέα τάξη πραγμάτων, αλλά πηγές μας από το εργοστάσιο μας ανέφεραν ότι υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία, ότι μόνο καλύτερα μπορούν να πάνε τα πράγματα. Ο όμιλος VW έχει ήδη εμπειρία από την εξαγορά της Lamborghini, την οποία έχει εξελίξει χωρίς να επιβάλλει άλλες “γερμανικές” γραμμές.

Επίσης σεβόμενη το DNA της Ducati που έχει να κάνει με τους αγώνες, μόνο θετική μπορεί να είναι η παρουσία του ομίλου, που έχει τη δύναμη να επενδύσει κι άλλο στον τομέα αυτό, οπότε να βρεθεί μια ώρα αρχύτερα η λύση στην εξέλιξη της Desmosedici, που 20 μήνες τώρα ταλανίζει το Ιταλικό εργοστάσιο και με αυτό τον τρόπο να κρατήσει στις τάξεις του τον Valentino Rossi!

 

Επόμενο άρθρο »

2012 Honda PCX150

« Προηγούμενο άρθρο

Προσφορές από την Husqvarna Motorcycles!

Χορηγοί