• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΜΧ1: Ο Cairoli πέτυχε διπλή νίκη στο Βέλγιο!
Συνεχίζεται η κυριαρχία του Πρωταθλητή της Sidi!
Νέα Αγοράς 21/06/2012 - 11:49

Δελτίο Τύπου

 

18 Ιουνίου 2012 – Ο Toni Cairoli κέρδισε το Βέλγιkο GP στην MX1 κατηγορία, που διεξήχθη την Κυριακή 17 Ιουνίου. Ένας τολμηρός και αποφασισμένος Cairoli, κέρδισε τον αγώνα και χάρισε στα χρώματα της Sidi ακόμα μια τεράστια ικανοποίηση… Με την νίκη του αυτή, ο 5 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα στους αντιπάλους του και ιδιαίτερα στον Clemente Desalle, τον οποίο κέρδισε μέσα στην πατρίδα του!

 

Η πίστα ήταν καινούργια για όλους, αλλά αυτό δεν ήταν πρόβλημα για τον νούμερο 1 αναβάτη motocross στον κόσμο! Ο Tony Cairoli, φορώντας τις αχώριστες Sidi Crossfire μπότες του, κυριάρχησε τόσο στον πρώτο όσο και στον δεύτερο αγώνα. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι στα μισά του, μετά την διεξαγωγή 8 από τους 16 προγραμματισμένους αγώνες, και ο Cairoli είναι για τα καλά μπροστά με 345 βαθμούς, έχοντας καλό προβάδισμα σε σχέση με τον δεύτερο, Clement Desalle, ο οποίος έχει 298. Στην τρίτη θέση είναι ο Christofe Pourcel με 292 βαθμούς, ενώ τέταρτος είναι ο Gautier Paulin με 289…

 

‘Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα στο Βέλγιο, που είναι σαν δεύτερη πατρίδα για εμένα και η γενέτειρα αυτού του αθλήματος. Σήμαινε πολλά που κατάφερα να ανέβω στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!», εξήγησε ο Cairoli «Λοιπόν, τα κατάφερα και πέρα από την νίκη, μάζεψα και μερικούς σημαντικούς βαθμούς! Ήξερα ότι θα ήταν σημαντικό να κάνω ένα καλό ξεκίνημα και τα κατάφερα. Στον πρώτο αγώνα όλα πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο. Ξεκίνησα με προβάδισμα και κατάφερα να ελέγξω το προβάδισμα που είχα. Στον δεύτερο ήμουν προσεκτικός για να μην κάνω το λάθος. Μετά μπήκα μπροστά και πήρα μικρό προβάδισμα μέχρι την γραμμή τερματισμού…»

 

Επόμενο άρθρο »

SYM – Ανάκληση scooter JET 4

« Προηγούμενο άρθρο

Vespa LX 150 μόνο με 3.070€

Χορηγοί