• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motocross: Η Chiara Fontanesi νίκησε και πάλι!
Η κοπέλα της Sidi Βασίλισσα του Πρωταθλήματος!
Νέα Αγοράς 14/06/2012 - 14:23

Δελτίο Τύπου

 

Treviso, 11 Ιουνίου 2012 – άλλος ένας αγώνας, άλλη μια νίκη! Αυτός είναι ο εκπληκτικός ρυθμός που η κοπέλα της Sidi Sport, Chiara Fontanesi, έχει στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WMX. Αναμφίβολα, μπροστά μας έχουμε την αναμφισβήτητη Βασίλισσα του Παγκόσμιου Μotocross! Η όμορφη και δυναμική Ιταλίδα κυριάρχησε στον περασμένο αγώνα στην Κροατία. Στην συνέχεια επανέλαβε την εμφάνισή της και στο Σλοβενικό GP, όπου επέβαλε τον δικό της νόμο, αυξάνοντας παράλληλα την διαφορά της από τους διώκτες της. Αυτήν την φορά η Chiara δεν κατάφερε να κάνει το double, όπως τις δυο προηγούμενες φορές, όμως με το να κερδίσει τον δεύτερο αγώνα, κατάφερε να ξεπεράσει την αντίπαλό της Kane και να ισχυροποιήσει την θέση στην βαθμολογία, έχοντας 63 ολόκληρους βαθμούς διαφοράς από την Kane!

 

Εν τω μεταξύ, ο Tony Cairoli στο MX1 συνεχίζει να μαζεύει σημαντικούς βαθμούς για το Πρωτάθλημα. Φυσικά, ένας Πρωταθλητής όπως αυτός, είναι συνηθισμένος στις νίκες, αλλά για να εξασφαλίσει τον τίτλο πρέπει να δείξει σταθερότητα σε όλους τους αγώνες. Ο Tony το γνωρίζει καλά αυτό, έτσι η τρίτη του θέση στον πρώτο αγώνα του Πορτογαλικού GP και η δεύτερη στον δεύτερο, αποκτά εξέχουσα σημασία για την συνέχεια…

 

Η Chiara και ο Tony είναι δυο αυθεντικά φαινόμενα νικητών για την Sidi Sport! Δίπλα τους, αρωγός στις νίκες τους είναι οι Sidi Crossfire μπότες, οι νούμερο ένα στην συλλογή της Sidi για off-road, οι οποίες αποτελούν το κρυφό όπλο στην διάθεση αυτών των δυο εξαιρετικών Πρωταθλητών. Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς και είναι σίγουρο ότι οι δυο τους θα συνεχίσουν την νικηφόρα πορεία τους!

 

Επόμενο άρθρο »

SCARABEO 300 ΣΕ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΙΜΗ!

« Προηγούμενο άρθρο

Ενημέρωση: Σεισμοί στην Emilia Romagna

Χορηγοί