• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Γαλικό GP (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring: MotoGP Δεύτερες Ελεύθερες Δοκιμές
Στην κορυφή ο Miguel Oliveira
Νέα 06/07/2024 - 17:02

Οι μισάωρες δεύτερες ελεύθερες δοκιμές στο Sachsenring έδωσαν μια τελευταία ευκαιρία στις ομάδες και τους αναβάτες ώστε να ρυθμίσουν τις μοτοσυκλέτες τους ενόψει των κατατακτηρίων και του αγώνα Sprint. 

Όταν έπεσε η καρό σημαία στην κορυφή ήταν ο Miguel Oliveira (ο οποίος είχε βρεθεί από αρκετά νωρίς σε αυτή τη θέση) , με 1:20.353. Δεύτερος ήταν ο Jorge Martin, ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο ταχύτερος της Παρασκευής, Maverick Vinales. Ο Francesco Bagnaia που βρίσκεται σε τρομερή φόρμα αυτόν τον καιρό έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο. 

O Marc Marquez πραγματοποίησε ελάχιστους γύρους, ώστε να καταπονηθεί όσο λιγότερο γίνεται μετά τη χθεσινή του πτώση και έκανε τελικά τον πέμπτο καλύτερο χρόνο, με τον Raul Fernandez να ακολουθεί. 

Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Enea Bastianini, Franco Morbidelli, Alex Marquez και Pedro Acosta. 

Επόμενο άρθρο »

Οι ιδιοκτήτες R1M στην πίστα με τον Valentino Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: MotoGP Αγώνας Sprint

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
Ο FABIO QUARTARARO ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕ ΜΑΝ
  • ΝΑΙ, Η ΥΑΜΑΗΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕ ΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΕΡΕΘ
  • ΙΣΩΣ, ΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΧΕΡΕΘ
  • ΟΧΙ, Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΥΑΜΑΗΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ