• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυτή είναι η πιο κοντινή έκδοση της Aprilia σε ένα μοντέλο του MotoGP
Η τιμή περιλαμβάνει πολλά μηδενικά
Νέα Αγοράς 01/05/2024 - 12:12

Η παρακολούθηση του Maverick Vinales της Aprilia να κερδίζει τον Γύρο του MotoGP της Αμερικής στο Circuit of the America ήταν πραγματικά συναρπαστική. Η μάχη μεταξύ του Vinales, του Acosta, του Martin και του Marquez σε όλη τη διάρκεια του Αγώνα, ήταν μια διαφορετική μάχη από τις συνηθισμένες με την Aprilia να δείχνει μεγάλη υπεροχή στην πίστα. Και ακούγοντας τις μοτοσυκλέτες να ουρλιάζουν στην κύρια ευθεία της COTA αυτό θα έκανε πολλούς να θέλουν μία μοτοσυκλέτα με όλες αυτές τις καινοτομίες και τις επιδόσεις να είναι και διαθέσιμες στην αγορά. Αυτό δεν θα συμβεί ποτέ, αλλά θεωρητικά μία μοτοσυκλέτα θα μπορούσε να πλησιάσει πολύ κοντά χάρη στην τελευταία έκδοση XTrenta RSV4 της Aprilia.

Βελτιστοποιημένες για την πίστα, αυτές οι μοτοσυκλέτες περιορισμένης έκδοσης είναι σχεδόν τόσο κοντά σε μια μοτοσυκλέτα του MotoGP, όσο οι απλοί αναβάτες δε θα φτάσουν ποτέ να εκμεταλλευτούν έστω και λίγες από τις δυνατότητές της. Τουλάχιστον αν έχουν διαθέσιμα 50,000 €. Αν υπάρχει αυτό το ποσό, τότε θα φτάσει κάποιος πολύ κοντά στο να αποκτήσει μια μοτοσυκλέτα MotoGP, καθεμία υπογεγραμμένη από έναν από τους εργοστασιακούς αναβάτες της Aprilia, συμπεριλαμβανομένου του Vinales. Επίσης η Aprilia δίνει πολλά περισσότερα. Η RSV4 έχει μελετηθεί διεξοδικά και έχει βελτιωθεί σχεδόν κάθε σύστημα στη μοτοσυκλέτα για να τη φέρουν όσο πιο κοντά στους αναβάτες που βλέπουμε στην τηλεόραση ή όσοι μπορούν από κοντά. Η ισχύς φτάνει τους 230 ίππους (περίπου 50 λιγότερους από την αγωνιστική μοτοσυκλέτα, αλλά ποιος μπορεί να χειριστεί μεγαλύτερη ισχύ) χάρη στην «αυξημένη σχέση συμπίεσης, ένα ειδικά σχεδιασμένο σύστημα εξάτμισης από τιτάνιο και ανθρακονήματα από τον συνεργάτη της Aprilia Racing SC Project και ένα φίλτρο αέρα Sprint MotoGP προδιαγραφών.

Πρέπει επίσης να έχει καλύτερη ψύξη, οπότε το εργοστάσιο έδωσε στην XTrenta RSV4 ψυγεία νερού και λαδιού από την Taleo Tecnoracing. Και για να της δώσει την όψη των μοτοσυκλετών MotoGP, η Aprilia χρησιμοποίησε όλο το αεροδυναμικό πακέτο σε αυτή, μειώνοντας την αντίσταση(οπισθέλκουσα) της μοτοσυκλέτας κατά 4%, αλλά αυξάνοντας το κάθετο αεροδυναμικό φορτίο κατά 25%. Τα πλαϊνά κάτω τμήματα του φέρινγκ δεν έχουν την πλήρη αεροδυναμική λειτουργία του διαχύτη, αλλά βοηθούν και πλησιάζουν στην λειτουργία αυτή σε πολύ μεγάλες κλίσεις, όσο πιο κοντά μπορεί μία μοτοσυκλέτα παραγωγής.

Οι ζάντες από σφυρήλατο μαγνήσιο Marchesini M7R GENESI ελαφρύνουν τη μοτοσυκλέτα κατά 2 κιλά η καθεμία, ενώ διαθέτουν σλικ ελαστικά Pirelli Diablo SBK μόνο για πίστα.

Σύμφωνα με την Aprilia, η XTrenta RSV4 έρχεται επίσης με την προαναφερθείσα υπογραφή ενός από τους αναβάτες της μάρκας, καθώς και «ένα ταξίδι σε ένα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο MotoGP 2024 της επιλογής τους».

Η Aprilia προσθέτει:

«Αυτή η εμπειρία VIP περιλαμβάνει συνάντηση και χαιρετισμό με τον αναβάτη που θα επιλέξετε, μια αποκλειστική περιήγηση στα παρασκήνια του γκαράζ της Aprilia Racing Team, πολυπόθητο πάσο για paddock και premium θέσεις για να παρακολουθήσετε από κοντά την κορυφή των αγώνων μοτοσυκλέτας».

Τώρα μπορείτε να μεταβείτε στη σελίδα κρατήσεων της Aprilia για να δοκιμάσετε να αποκτήσετε μία από αυτές. Αλλά αυτές θα εξαντληθούν γρήγορα, οπότε αν έχετε 50,000 € και είστε ο απόλυτος θαυμαστής της Aprilia, πρέπει να το κάνετε γρήγορα!

Όμως δυστυχώς τη στιγμή που γράφτηκαν αυτές οι γραμμές η μοτοσυκλέτα είναι “sold out” όπως μας πληροφορεί η σχετική σελίδα και τώρα θα πρέπει να περιμένουμε το αν το Ιταλικό εργοστάσιο θα αποφασίσει να βγάλει και τη δεύτερη έκδοσή της!

Επόμενο άρθρο »

Η ηλεκτρική Vector της Arc V LTD δύσκολα θα συνεχίσει να παράγεται

« Προηγούμενο άρθρο

Η Škoda μοιράζει χαμόγελα στα Παιδικά Χωριά SOS

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα