O Maverick Viñales συνέχισε ένα δυνατό Σαββατοκύριακο στην Ινδονησία, καθώς έφτασε στην κορυφή του ζεστάματος το πρωί της Κυριακής στην πίστα στης Mandalika. O Ίσπανός της Aprilia ολοκλήρωσε την τελευταία του προσπάθεια σε 1:31.043, για να βρεθεί 84 χιλιοστά του δευτερολέπτου μπροστά από όλους τους υπόλοιπους.
Δεύτερος ήταν ο Jorge Martin, ο οποίος χθες πέρασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και σήμερα έχει την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά του από τον Βagnaia, ο οποίος θα ξεκινήσει τον αγώνα από τη 13η θέση.
Ο Τakaaki Nakagami έκανε τον τρίτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τους Franco Morbidelli και Johann Zarco που ολοκλήρωσαν την πρώτη πεντάδα.
Έκτος ήταν ο Fabio Quartararo, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2022, Francesco Bagnaia, να τον ακολουθεί. Ο Εnea Bastianini έκανε τον 8ο καλύτερο χρόνο, με τους Jack Miller και Luca Marini να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα.