• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
7ος Αγώνας - GP Μ.Βρετανίας (Silverstone
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati -250σ.α.λ. Kawasaki +250σ.α.λ. στην Ίμολα
Θα χάσει ο Bautista; Θα κερδίσει ο Rea;
Νέα 13/07/2023 - 21:02

Τα όρια στροφών στην κατηγορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike MOTUL FIM θα τροποποιηθούν για τον Γύρο της Ιταλίας Prometeon, όπως ανακοινώθηκε από τη Διεθνή Ομοσπονδία Μοτοσικλετιστών (FIM) και την Dorna WSBK (DWO).

Μετά την τελευταία ανάλυση της σχετικής απόδοσης των μοτοσυκλετών κατά τους τελευταίους τρεις Γύρους, το μέγιστο όριο στροφών για την Ducati θα μειωθεί κατά 250 rpm - σύμφωνα με το άρθρο 2.4.2.2-3* των κανονισμών.

Πριν από τον 7ο γύρο στην Ιταλία, η Kawasaki επέλεξε να χρησιμοποιήσει πέντε σημεία παραχώρησης για να επωφεληθεί από την αύξηση του ορίου των στροφών κατά 250 rpm σύμφωνα με το άρθρο 2.4.3.3 των κανονισμών.

Για να δούμε αν αυτό θα επηρεάσει τόσο την απόδοση της Ducati στις δύο μεγάλες ανηφόρες της Ίμολα και αν αυτό θα δώσει πλεονέκτημα στις Kawasaki;

 

*Το όριο στροφών μπορεί να τροποποιηθεί (σύμφωνα με το άρθρο 2.4.2.3) στο τέλος κάθε 3ου αγώνα, υπό την προϋπόθεση ότι απομένουν τουλάχιστον 3 αγώνες στη σεζόν.

Επόμενο άρθρο »

Poncharal: «Η BMW και η Kawasaki θα πρέπει να έχουν την τεχνογνωσία και τη δύναμη να έρθουν στο MotoGP»

« Προηγούμενο άρθρο

Alberto Puig: η μεγάλη ανατροπή ΔΕΝ γίνεται σε μια στιγμή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
TO GP ΣΤΟ SILVERSTONE ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟ ΒΡΟΧΗ
  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο JOHANN ZARCO
  • O MARC MARQUEZ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
  • Ο MILLER KAI O OLIVEIRA ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ