• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
20ος Αγώνας - GP Μαλαισίας (Sepang)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Raul Fernandez εκτός του Grand Prix της Jerez!
Μετά από νέο ιατρικό έλεγχο
Νέα 29/04/2022 - 10:57

Ο Raul Fernandez της Tech3 KTM Factory Racing κρίθηκε ακατάλληλος για να συμμετάσχει στο Ισπανικό Grand Prix της Red Bull, αφού δεν κατάφερε να αναρρώσει από έναν τραυματισμό στο δεξί χέρι που υπέστη στο Portimao το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο Ισπανός βρέθηκε σε ένα υγρό σημείο κατά τις ΚΑΤ1 στο Grand Prix της Πορτογαλίας και έπεσε, με συνέπεια να χάσει τον πέμπτο αγώνα της χρονιάς στο Portimao. 

Ο rookie ήλπιζε να επιστρέψει αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά μετά από ιατρικό έλεγχο πριν από τις ΕΔ1 στη Jerez, αποκλείστηκε για άλλη μια φορά, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στο εντός έδρας Grand Prix.

Σηματοδοτεί μια ακόμη δύσκολη στιγμή σε μια δύσκολη αρχή της καριέρας του στη μεγάλη κατηγορία για τον ταλαντούχο νεαρό αναβάτη. 

Επόμενο άρθρο »

Jerez: Moto3 ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: Συνέντευξη τύπου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
O MARCO BEZZECCHI ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑ;
  • ΝΑΙ, Η APRILIA ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ Ο MARC MARQUEZ
  • ΟΧΙ, ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΗΣ DUCATI ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΚΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η APRILIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ