Αύριο, επιτέλους, ξεκινά η σεζόν του 2019 με το επίσημο 3ημερο τεστ που θα γίνει στην πίστα της Sepang.
Μερικοί οδηγοί είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν τις μοτοσυκλέτες τους νωρίτερα στο ιδιωτικό τεστ στην ίδια πίστα.
Το δίδυμο της KTM, Pol Espargaro και Johann Zarco, είχαν πολύ καλά αποτελέσματα και μια πρώτη επαφή με τις μοτοσυκλέτες τους. Έμειναν και οι δύο ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα τους.
Vamonoss a por el 2019 🚀 // And here we goo 2019 🚀 #PrimerTest #FirstTest @ktmfactoryracing @redbull
A post shared by Polyccio44 MotoGP Rider (@polespargaro) on Feb 2, 2019 at 6:49am PST
Ευχαριστημένος από το τεστ είναι και ο Aleix Espargaro. Ο Ισπανός οδηγός της Aprilia ανυπομονούσε τόσους μήνες να οδηγήσει και πάλι τη μοτοσυκλέτα του και έγραψε:
<< Μετά από 2 μήνες, είναι ωραία αίσθηση να οδηγάς πάλι με 330χλμ. Λατρεύω αυτή την αίσθηση! >>
Back in business!! - After 2 months, nice to ride back at 330kmh Love this feeling! 🤤😅
A post shared by Aleix 41 (@aleixespargaro) on Feb 3, 2019 at 3:57am PST
Εκτός από τους εργοστασιακούς οδηγούς, στο ιδιωτικό τεστ στην Sepang πήραν μέρος αρκετοί οδηγοί εξέλιξης των εργοστασίων.
Ένας από αυτούς ήταν ο Michele Pirro, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά:
<< Οι πρώτες 3 μέρες τεστ για την καινούργια σεζόν τελείωσαν. Η σωματική πίεση ήταν δύσκολη όμως καταφέραμε να πάρουμε κάποιες πληροφορίες. Βήμα βήμα >>
Από την άλλη πλευρά, όσο ο Pirro βελτίωνε κάποιες ρυθμίσεις, οι εργοστασιακοί οδηγοί της Ducati, Andrea Dovizioso και Danilo Petrucci, έκαναν προπόνηση μαζί. Κάτι το οποίο συνηθίζουν να κάνουν τους τελευταίους μήνες, motocross και υγιή ανταγωνισμό!
Οι οδηγοί της Yamaha, Valentino Rossi και Maverick Vinales, είναι πλέον έτοιμοι για την καινούργια σεζόν. Με νέα χρώματα, νέο αριθμό και νέο αρχιμηχανικό, ο Vinales είναι πανέτοιμος να ξεκινήσει το 2019!
👋🏼 2019 is here 🔥 #12gang #beastmodeon
A post shared by Maverick Viñales (@maverick12official) on Feb 3, 2019 at 11:17pm PST
Το ίδιο έτοιμος αισθάνεται και ο νεοφερμένος Fabio Quartararo, ο οποίος φωτογραφήθηκε μαζί με την αγαπημένη του M1.
Για το τέλος αυτή την φορά, αφήσαμε τον περσινό Πρωταθλητή Marc Marquez. Ο Ισπανός οδηγός της Honda κατέκλυσε το διαδικτυακό τόπο με μια του ανάρτηση.
Για την ακρίβεια, ο Marquez ανέβασε βίντεο από την πρώτη του προπόνηση με μοτοσυκλέτα Mining, μετά από καιρό αποχής λόγω χειρουργείου.
Probándonos antes del Test de Malasia! ✊🏼 Getting ready for the Test in Malaysia! #MM93
A post shared by Marc Márquez (@marcmarquez93) on Feb 1, 2019 at 2:15am PST
Αυτές ήταν οι καλύτερες αναρτήσεις γι αυτή την εβδομάδα από τους οδηγούς του MotoGP. Εμείς θα είμαστε εδώ την επόμενη Τρίτη με περισσότερα νέα από Social Media!
Επιμέλεια Social Media: Μαρία Καλογήρου