• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
16ος Αγώνας - GP Σαν Μαρίνο (Misano))
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τέλος η σεζόν για Crutchlow (;)
Εξαιτίας της πτώσης του στην Αυστραλία
Νέα 29/10/2018 - 13:23

Δυστυχώς δεν αποκλείεται ο Cal Crutchlow να χάσει και το Γύρο στην Valencia, κάτι που σημαίνει ότι η σεζόν τελειώνει πρόωρα για τον Άγγλο.

 

Ο Cal έπεσε με πολλά χιλιόμετρα στην 1η στροφή της πίστας του Phillip Island στις ΕΔ2 και έσπασε το δεξί του αστράγαλο.

 

Μεταφέρθηκε αμέσως στο κοντινό νοσοκομείο της Μελβούρνης όπου είχε μια πρώτη επέμβαση, αλλά θα χρειαστεί να επιστρέψει στο χειρουργείο για μια δεύτερη.

 

«Η δεύτερη επέμβαση θα γίνει την Τετάρτη ή την Πέμπτη και οι γιατροί θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το κόκαλο στη θέση του ώστε να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή ανάρρωση».

 

«Θα πάρει εξιτήριο τρεις ημέρες μετά, όταν εμείς θα είμαστε στην Μαλαισία, έτσι ο Cal θα ταξιδέψει στην πατρίδα του για να αναρρώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

 

«Λογικά θα ξεκινήσει φυσιοθεραπεία δυο εβδομάδες μετά το χειρουργείο», σχολίασε για τον αναβάτη του ο Lucio Cecchinello.

 

Αυτό σημαίνει ότι θα είναι σχεδόν αδύνατον να δούμε τον Cal στο τελείωμα της χρονιάς, στο Grand Prix της Valencia.

 

Η LCR Honda θα αντικαταστήσει τον Άγγλο με τον Stefan Bradl για τον Αγώνα της Μαλαισίας αυτό το Σ/Κ.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Κανένα πρόβλημα

« Προηγούμενο άρθρο

Τα δυο λάθη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
O MARC MARQUEZ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ GRAND PRIX ΤΗΣ:
  • ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 185 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 148 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 111 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 74 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ