• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
7ος Αγώνας - GP Μ.Βρετανίας (Silverstone
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στην παραγωγή η Recursion;
Η turbo μοτοσυκλέτα της Suzuki!
Τεστ-Μοντέλα 08/01/2015 - 17:08

Τα νέα από την Ιαπωνία θέλουν τη Suzuki να έχει ετοιμάσει ένα μοντέλο παραγωγής της μοτοσυκλέτας της με το όνομα Recursion. Για όσους δεν θυμούνται, αναφερόμαστε στη μοτοσυκλέτα με το turbo κινητήρα στα 588cc που θα αποδίδει περίπου 100 ίππους (περισσότερα εδώ).

Αυτά τα νέα δεν φαντάζουν πολύ τραβηγμένα, αν και πρέπει να παραδεχτούμε ότι γενικά τα σχόλια που ακούγονται, όσον αφορά την αξιοπιστία, του Ιαπωνικού περιοδικού Young Machine - που έβγαλε πρώτο την είδηση - δεν είναι και τα καλύτερα.

Αυτό που φαντάζει σχεδόν σίγουρο, είναι ότι ανατέλλει μια νέα μοτοσυκλετιστική εποχή, με τους Ιάπωνες να αποδεικνύουν εμπράκτως - όπως με τις Ninja H2 και Ninja H2R, αλλά και το Recursion - πόσο πολύ θέλουν να υλοποιήσουν αυτή τη νέα πραγματικότητα.

Επόμενο άρθρο »

2014 Honda NC750X DCT

« Προηγούμενο άρθρο

Ηλεκτρικό Scooter που δεν θέλει φόρτιση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
TO GP ΣΤΟ SILVERSTONE ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟ ΒΡΟΧΗ
  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο JOHANN ZARCO
  • O MARC MARQUEZ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
  • Ο MILLER KAI O OLIVEIRA ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ