• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
A.Espargaro: Ωραίο το νέο πλαίσιο!
Δοκίμασε και της Yamaha, αλλά και το πλαίσιο της Forward
Νέα 11/07/2014 - 22:25

Με δυο καταπληκτικούς τελευταίους γύρους σε κάθε μια από τις δυο σημερινές διαδικασίες, ο Aleix Espargaro κατάφερε να αρπάξει την πρώτη θέση και να βλέπει με μεγάλη αισιοδοξία τη συνέχεια του τριημέρου στο Sachsenring.

 

«Νοιώθω τέλεια. Πέρυσι τα είχα πάει εξαιρετικά εδώ ενώ και φέτος το διασκεδάζω. Δουλέψαμε πολύ στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας μας και δοκιμάσαμε τόσο το πλαίσιο της Yamaha, όσο και αυτό της Forward και δούλεψαν και τα δυο πολύ καλά».

 

«Έκανα τον γρήγορο γύρο μου με το πλαίσιο της Yamaha, αλλά πιστεύω ότι θα είμαι λίγο πιο γρήγορος με αυτό της Forward, διότι στις κλειστές στροφές είναι λίγο καλύτερο. Αύριο, στις κατατακτήριες, νομίζω ότι θα έχω αυτό της Forward», αποκάλυψε ο Aleix Espargaro.

 

«Έκανα 22 γύρους με το μαλακό πίσω ελαστικό κι έκανα τον τρίτο ταχύτερο γύρο. Έτσι, πιστεύω ότι θα αποτελέσει επιλογή για τον αγώνα, αλλά πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθούν και τα πράγματα με τον καιρό αύριο», πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Πρόβλημα με το σκληρό ελαστικό!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Πονάει πολύ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ