• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
16ος Αγώνας - GP Σαν Μαρίνο (Misano))
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ – LE MANS: “Είναι σαν να κέρδισα εγώ…”
.... δηλώνει κατενθουσιασμένος ο Marco Melandri στην συνέντευξη τύπου μετά το βάθρο…
Νέα 17/05/2009 - 17:57
Marco Melandri (2ος):

“Πραγματικά, η 2η αυτή θέση είναι για μένα νίκη. Είναι σαν να κέρδισα εγώ τον αγώνα…”

“Μετά τη μέση του αγώνα, καθώς πλησίαζα συνεχώς το Jorge, φτάνοντάς τον στα 4δευτερόλπετα (από τα αρχικά 13,5…), νόμιζα ότι είναι ακόμα με τα βρόχινα και για μια στιγμή πίστεψα ότι θα γίνει το θαύμα. Όταν όμως στη συνέχεια άρχισε να φεύγει, τότε κατάλαβα ότι μόλις είχε αλλάξει μοτοσυκλέτα και φορούσε τα slick και απλά άργησε λίγο να προσαρμοστεί σε αυτά”.

“Πάντως είμαι ρεαλιστής και γνωρίζω καλά τα δεδομένα. Μπορεί να είμαι Ιταλός και να περιμένω με αγωνία τον επόμενο αγώνα στο Mugello, όμως μην τρελαινόμαστε, θα είναι δύσκολο να πετύχω μια αντίστοιχη θέση στο βάθρο”.

“Όσο για τα intermediate ελαστικά, πιστεύω ότι δεν αποδίδουν καλά ούτε στο στεγνό, ούτε στο βρεγμένο, ούτε όμως και σε τέτοιου είδους συνθήκες (ενδιάμεσες…), έτσι είμαι σύμφωνος με την κατάργησή τους”.

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – LE MANS: “Ήμουν τυχερός…”

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK-Kyalami: Σαν στο ...σπίτι τους!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
O MARC MARQUEZ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ GRAND PRIX ΤΗΣ:
  • ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 185 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 148 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 111 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 74 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ